Pentru prima dată de la startul evenimentului, cupa „Pitbull Challenge” se va desfășura și în altă locație decât la Fălticeni. Pe data de 3 august, rădăuțenii vor avea parte de un spectacol sângeros, oferit de 14 luptători, anunțați deja la gala „Pitbull Challenge”.

Conform consilierului local Traian Andronachi, în data de 3 august se va desfășura cea de-a VI-a ediție a galei „Pitbull Challenge”, la Rădăuți. În sala de sport de lângă grădina zoologică, 14 luptători de K1 se vor bate în 7 meciuri, în fața a peste 1000 de spectatori. Organizată de cunoscutul luptător Ionuț Atodiresei, a VI-a ediție a galei „Pitbull Challenge” va scoate la „bătaie” și o centură reprezentativă acestei gale, centură care va fi câștigată în urma unui meci dintre doi luptători de la categoria „copii”.

andronachi„În urma unor discuții purtate cu Ionuț Atodiresei, cu sprijinul domnului antrenor Dănuț Ungureanu, la Rădăuți, pe data de 3 august, în premieră pentru municipiul nostru, va avea loc gala „Pitbull Challenge”, unde vor intra în ring 14 sportivi, în 7 meciuri. Ceea ce este mai frumos este că vom avea pusă la „bătaie” și o centură la categoria tineret – copii. Dorim ca acest eveniment să aibă continuitate la Rădăuți și așteptăm toți iubitorii  sportului să participe. Pentru orice fel de alte relații le stăm oricând la dispoziție, iar personal voi acorda tot sprijinul meu pentru astfel de evenimente în Rădăuți. Estimăm o participare numeroasă, iar în cadrul acestei gale vom avea și un moment cu campionul la skandenberg, rădăuțeanul Andrei CHIPRIANOV, care a obținut anul acesta mai multe titluri, printre care îl amintim pe cel de campion european, categoria 85 de kg și campion național la categoria open. Sper ca performanța în Rădăuți să fie o carte de vizită atât în România, cât și în străinătate”, a declarat Traian Andronachi.

ionut_atodiresei„Este a VI-a ediție a galei „Pitbull Challenge”. Dorim să facem și o piramidă la 75 de kilograme, adică mai multe lupte între sportivii din această categorie, iar aceasta se va desfășura în deschiderea evenimentului. Centura pusă la bătaie va fi reprezentativă galei, se numește „Pitbull Challenge” și va fi disputată între doi luptători de la categoria „copii”, ambii clasați foarte bine în clasamentul național, doi copii foarte puternici. Dincolo de cele 7 meciuri din programul galei, se va disputa și meciul seriei, unde vor lupta câștigătorii galei de la Fălticeni. Până acum știu că vor fi trei sportivi rădăuțeni, însă mai avem multe de pregătit până la gala, motiv pentru care nu pot să ofer, deocamdată, mai multe informații”, a conchis Ionuț Atodiresei.

Imediat ce vor apărea noutăți, SUCEAVAL!VE.ro va publica un material video cu declarațiile organizatorilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.