Partidul Mișcarea Populară Suceava își suspendă precampania electorală până în 23.03.2020, cu posibilitate de prelungire. Anunțul a fost făcut de președintele PMP Suceava, Marian Andronache.

Această decizie, pe care eu și colegii mei o vom formaliza în ședința echipei județene de conducere, este una firească, generată de situația excepțională în care se află țara din cauza epidemiei de COVID – 19. 
De asemenea, este o decizie în perfectă concordanță cu convingerile și cu modul de acțiune ale tuturor membrilor PMP: responsabilitatea față de soarta a milioane de români trebuie să primeze în fața calculelor electorale și politice mărunte. 
Nu vom face campanie electorală în următoarea perioadă, dar nici nu vom sta cu mâinile în sân. Vom elabora un plan de acțiuni conform căruia fiecare dintre noi (lideri, candidați ori membri obișnuiți) se va implica, după dorință și posibilități, în gestionarea crizei la nivelul comunității din care facem parte (oraș sau comună)”, a transmis Marian Andronache.

Potrivit acestuia, implicarea va fi, în principal, pe partea de informare a cetățenilor și de prevenire a panicii, precum și în ajutorarea celor vulnerabili în situația dată, cu prioritate vârstnicii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.