Corneliu Popovici, președintele Partidului Mișcarea Populară Suceava, a transmis sucevenilor o scrisoare deschisă prin care le mulțumește pentru voturile acordate.

În continuare, redăm textul integral al scrisorii către suceveni.

„Dragi suceveni,

Noul Parlament ales nu va avea un reprezentant al PMP Suceava. Voturile primite au fost insuficiente, însă tuturor celor care ni le-ați acordat vă mulțumim din inimă!

Noi am venit în fața Dumneavoastră cu adevărul.

Nu v-am spus că tăiem 100 de taxe pentru ca a doua zi după alegeri să cerem premierului să amâne tăierea lor. Nu v-am cerut să ne votați pentru că vom menține în funcție pe Dacian Cioloș pentru ca a doua zi după alegeri să declarăm că Dacian Cioloș a fost cea mai proastă soluție.

Noi v-am spus ce vrem să facem pentru Suceava. Vom face demersuri pe lângă colegii noștri din alte județe să ne sprijine, cât pot. PMP este partid parlamentar. Mic, dar onest în campanie. PSD și PNL au câștigat Suceava: unii mai mult, alții mai puțin, iar acum își dau jos masca. Vor merge la București și se vor uita de sus la noi, uitând ce au promis.

Noi rămânem aici! Vom lupta pentru a arăta că merităm votul Dumneavoastră atunci când vă veți convinge că ceilalți iar v-au păcălit. Putem fi și umărul pe care să vă sprijiniți, dacă veți avea nevoie.

Vom monitoriza atent toate promisiunile parlamentarilor de Suceava și modul în care ele sunt atinse. Considerăm că adevărul trebuie să iasă la lumină, mai devreme sau mai târziu.

Vom susține doleanțele Dumneavoastră atunci când ele vor fi ignorate de cei ce dețin puterea. Suntem în opoziție și vom crește, cu ajutorul Dumneavoastră.

Vă mulțumim tuturor celor care ați votat pentru că v-ați îndeplinit misiunea de membri ai cetății. Celor care ne-ați acordat încredere, vă mulțumim însutit și vă asigurăm că nu vă vom dezamăgi.

Organizația Județeană PMP Suceava vă urează Sărbători cu bine!”

One Response

 1. Alegator&aligator

  Ai putea s-o dai inchisa sau sa faci kk in ea,in scrisoare adica,deoarece nu este altceva decat o oglinda fidela a saraciei intelectuale din mintea dumitale,in sensul ca de unde nu e ,nici Dumnezeu nu cere…
  Macar cu atata s-a ales Suceava,in afara directei peste bot luate de Flutur,ca nu a trimis in parlament si oameni din partidul vostru de resapati,regurgitati , slugi straine. Cu precizarea ca si anumiti mentori,sfatuitori locali,indiferent daca sunt sau nu sunt multumiti de plata,vor fi tras anumite concluzii,cea mai importanta fiind aceea ca nu poti sa faci din rahat(i) bici si sa mai si pocneasca !
  Cum adica: “…Nu v-am spus că tăiem 100 de taxe pentru ca a doua zi după alegeri să cerem premierului să amâne tăierea lor….” ??
  Legea despre care vorbesti dumneata tocmai a fost declarata constitutionala de catre CCR iar imitatia de presedinte a trimis-o la reexaminare in parlament… In noul parlament,se subantelege,in acela in care nu ai ajuns si nici nu vei ajunge vreodata!
  Cine mai are indoieli,sa priveasca cu atentie delegatia cu care PMP a mers la „consultari” – din 5 membri,toti au legatura,intr-o forma sau alta,cu servicii de informatii romanesti sau straine,adica sunt politicieni care,inainte de validare,sunt trecuti pe ordinul de zi pe unitate,la norma de hrana…
  Deci un oarecare To(l)omac,care are urme de sapca pe frizura,moldoveneasca+ruseasca,in cel mai bun caz… Domnul Diaconescu,general ”de justitie”,desigur,dupa ochi se vede ca nu doarme decat in conditii de siguranta,de frica sa nu vorbeasca prin somn,in alta limba decat cea oficiala… Domnul Turcescu,cel care primea solda de ofiter acoperit (!!!) pe „fluturas”,procedura utilizata in mod curent in Lesotho,inainte de inventarea pixului… Valeriu Steriu,de la generalul de izmene si obiele Oprea,cel trimis de unitatea sa ca sa-i scoata din incercuire.. Si,in fine,cea mai mare canalie din fosta Securitate,sociopatul care ne-a mancat 12 ani din viata,despre care nu se stie inca care anume CIA il protejeaza,cea americaneasca sau cea ruseasca,au poate mai sunt si altele,de la dreapta la stanga,numarati,’tu-va muma-n kur,azi si maine,igen!
  Ori acum sa ne mai trimiti dumneata scrisori deschise,cu nuante de repros ca nu te-a votat lumea ca sa te trimita in parlament,este cam exagerat,mai bine te-ai duce acasa sa-ti pui o basca pe cap,ca sa pari,macar,acoperit fie si in aceasta forma populara,dar,amai ales,sa nu racesti la bruma de creier cu care te-a dotat natura,ca raceala te ia cu atat mai mult cu cat,si mai ales daca, creierul mare este mai mic decat creierul mic.De aia e bine sa-ti pui si un fular,cu motive populare.
  Daca intelegi,iar daca nu intelegi,atata paguba!
  Dupa frumosul narav al sociopatilor,nu va dura mult si kiorul te va scuipa asa cum i-a scuipat si rejectat si pe altii,multi dintre ei slugi credincioase,chiar mai credincioase decat dumneata,care au furat pentru el microsoafte si eadeesuri,metri cubi de euro,au mintit pentru el si pentru stapanii sai,l-au pupat, dupa un program riguros, ezact in partea din spate a *urului,fara sa se mai spele dupa aia.. Poate ai aflat cum i-a matrasit,cum le-a spus verde in fata,cu damph-ul sau obisnuit de rachiu de pufoaica: eu nu le-am cerut…
  Cam asta este soarta slugilor ticaloase,ti-as da si un citat in materie,insa nu vad la ce ti-ar folosi,iti lipsesc lecturi esentiale mult mai utile…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.