Filiala PMP Suceava a fost sâmbătă, 18 ianuarie, gazda Ședinței Regionale a Filialelor PMP din Nord-Est.
La ședință au participat membrii din conducerea Filialelor PMP ale județelor Iași, Suceava, Neamț, Bacău, Botoșani, Vaslui: președinții filialelor județene, secretarii generali ai filialelor județene, președinții municipiilor reședință de județ, secretarii generali ai municipiilor reședință de județ, președinții filialelor județene de tineret, responsabilii pe comunicare la nivel județean.

De asemenea, la ședință au participat și personalități politice de la nivel național și regional:
Eugen Tomac – președinte PMP, europarlamentar; Ioana Constantin – secretar general adjunct PMP, secretar de stat Ministerul Muncii și Protecției Sociale; Petru Movilă – vicepreședinte și coordonator zonal NE PMP, deputat; Marian Andronache – vicepreședinte PMP, viceprimar Mun. Suceava; Bogdan Gavrilescu – vicepreședinte PMP, viceprimar Mun. Piatra-Neamț.
În cadrul evenimentului au fost puse la punct strategii de acțiune pentru campania electorală de la alegerile locale, președintele PMP Eugen Tomac spunând că ședința este una foarte utilă.

„Partidul nostru a trecut anul trecut prin două competiții foarte importante. Le mulțumesc colegilor mei și le mulțumesc bucovinenilor pentru votul pe care l-au dat anul trecut. Atât eu, cât și Traian Băsescu suntem ”vocea” bucovinenilor în Parlamentul European și vocea noastră este destul de des auzită acolo, pe teme ce țin de interesele Românie”, a declarat Eugen Tomac.

De asemenea, acesta a precizat că a fost stabilit targhetul pentru fiecare localitate la alegerile locale din acest an și speră că să câștige cât mai multe primării.

„Suntem pregătiți. Sunt convins că vom intra în toate consiliile județene din Moldova. Ne face încrezători și rezultatul pe care l-am obținut anul trecut la ambele alegeri”, a mai declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

Vicepreședintele PMP, Marian Andronache, a precizat că la nivelul județului Suceava sunt 54 de localități în care au fost stabiliți candidații pentru Consiliile Locale. De asemenea, au fost stabilite și 56 de persoane care vor candida pentru funcția de primar, propunerile fiind deja transmise conducerii centrale, iar până sâmbătă au mai fost desemnați circa 20 de candidați.

„Ne-am gândit și la candidatul pentru Consiliul Județean, vom vedea dacă vor fi alegeri pe liste sau vot uninominal”, a declarat Andronache, care a precizat cu nu el va fi candidatul pentru Consiliul Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.