Filiala PMP Suceava este în topul filialelor PMP din țară. De altfel, echipa lui Marian Andronache a fost dată ca exemplu de urmat pentru toți cei care vor să facă performanță.

Trebuie precizat că organizația PMP Suceava se află între primele zece  organizații din țară, în urma rezultatelor obținute la alegerile din acest an.

„Împreună cu o parte din echipa mea din PMP Suceava, am avut bucuria de a fi premiați de conducerea națională a partidului pentru scorurile foarte bune la alegerile de anul acesta, în special din organizațiile: Mun. Suceava, Vatra Dornei, Salcea, Pojorâta, Mitocu Dragomirnei, Ipotești, Bosanci, Pătrăuți, Șcheia, Moldovița, Fundu Moldovei, Vicovu de Jos, Pârteștii de Jos. Am fost onorați sa primim atâtea cuvinte de apreciere pentru efortul și implicarea din campanii și să fim prezentați drept exemplu de urmat pentru toți cei care vor să facă performanță.
Este datoria noastră să muncim pentru a-i reprezenta cu cinste pe suceveni. Continuăm uniți, motivați și din ce în ce mai puternici”, a declarat președintele PMP Suceava, Marian Andronache.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.