Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat,joi, că nu va purta discuţii cu PSD pentru formarea unui nou guvern şi că va vota împotriva oricărei formule de guvernare din care face parte PSD,afirmând că PNL va purta discuţii inclusiv cu ALDE pentru a vedea dacă poate forma o majoritatea parlamentară.

„Nu vom purta nicio negociere pentru formarea noului guvern cu PSD. Excludem categoric orice fel de discuţie cu cei care şi-au bătut joc de România. Dacă vom ajunge în situaţia de a vota vom vota împotriva oricărei formule de guvern care conţine PSD”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al partidului.

PNL va purta discuţii exploratorii cu partidele parlamentare pentru a vedea dacă poate forma o majoritate parlamentară, a afirmat Ludovic Orban.

„Vom face tot ce depinde de noi pentru a împiedica instalarea unui nou guvern PSD. Dacă este posibil vom încerca să formăm o majoritate parlamentară. Vom purta discuţii exploratorii cu orice partner în afară de cei care şi-au bătut joc de România”, a spus Orban.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.