Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat într-un interviu publicat vineri, că pe 10 august PNL va începe campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale la care liberalii îl sprijină pentru un nou mandat pe Klaus Iohannis.

Orban a precizat că data a fost aleasă simbolic: „Pentru a da un semnal că obiectivul nostru e să nu se mai repete niciodată ce s-a întâmplat în 10 august, anul trecut”, a declarat preşedintele PNL, într-un interviu pentru ziare.com.

Candidaţii care vor să intre în competiţia electorală pentru prezidenţiale trebuie să depună liste cu cel puţin 200 000 de semnături. Campania electorală începe pe data de 10 octombrie, cu 30 de zile înaintea primului tur de scrutin, programat pe 10 noiembrie.

One Response

  1. mihai grigore

    : _______*______revista floare albastra = blue : cel mai revolutionar tip de revista din lume sustine candidatura PRESEDINTE ROMANIA KLAUS IOHANNIS mandat ii _____________software blue music system =[{ 112 + arbore politie . salvare .pompieri } integrat unei platforme comune cu arbori in tate localitatile din ROMANIA LIBERA = ( PRIN DEFINITIE ) pastrarea continuitatii de comunicare si refacere a segmentelor acesteia prin supercomputerizare pana la finalizarea cererilor din apel ] _________ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !_______________ mihai grigore – poet .editor.scientist ____________zona metropolitana suceava _ ROMANIA LIBERA ______15.07.2019_ 15H07’______*______ :

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.