Delagatia uriasa a PNL prezenta la Gura Humorului a lasat o impresie destul de proasta in urma ei. Astfel, ca dupa plecarea pnl-istilor de la Humor, directorul hotelului in care au fost cazati, le-a sugerat celor din partid, sa mai lase la o parte nesimţirea şi atitudinea de zei coborâţi pe pământ şi de stăpâni care merită totul.

Potrivit site-ului de stiri, stiripesurse.ro, angajatii de la hotelul din Humor au declarat ca ”au făcut o mizerie de nedescris în camere, prosoape aruncate pe jos, multe sticle de alcool. Au venit băuţi pe la 3.30 noaptea şi au vrut să mai bea. Dacă au văzut că sunt serviţi la pahar, au intrat peste barman şi au luat sticlele”,toate acestea deranjandu-i pe angajati.
Directorul hotelului, Romică Tămaş, nu a mai rezistat şi a scris pe contul PNL Suceava un mesaj dur. ”Mai întâi cultivaţi decenţa şi bunul simţ printre membrii partidului. Mai lăsaţi la o parte nesimţirea şi atitudinea de zei coborâţi pe pământ şi de stăpâni care merită totul. Aveţi respect pentru oamenii care muncesc, măcar când sunteţi în casa lor”, a scris directorul.

UPDATE –

Referitor la informațiile apărute în presa centrală privind eventuale incidente desfășurate pe parcursul șederii delegației PNL cazate la hotelul Best Western Bucovina, din Gura Humorului, doresc, în calitate de director general, să fac următoarele precizări:

Buna ziua,

Pe parcursul șederii delegației PNL la hotelul Best Western Bucovina nu s-au înregistrat niciun fel de incidente și nicio reclamație.

Declarațiile atribuite angajaților hotelului Best Western Bucovina, prezentate în materialul publicației Click.ro și preluate ulterior, fără o minimă verificare, și de alte media, sunt neadevărate.

De asemenea, doresc să dezmint ferm postarea de pe contul de Facebook al PNL Suceava atribuită mie. Această postare nu îmi aparține și nu poate fi legată în niciun fel de numele meu. Voi sesiza organelle abilitate pentru investigatii pentru a vedea cine este autorul postarii.

Romica Tamas

Director General Best Western Bucovina

Sursa: stiripesurse.ro

2 Responses

  1. NINI

    dAR AU PLĂTIT CONSUMAȚIA SAU A FOST SPONSORIZARE,DE AIA E AȘA NERVOS PATRONUL.CREDEM CĂ NU AU PLĂTIT ,CUM ZIC COPIII AU STAT MOCCCA.

    Răspunde
  2. Ofticos

    Adica,ce nu este adevarat,domnu’ director,ca cât au baut sau ca cum au facut-o? Dar daca este adevarat,cum dzicu unii?

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.