Partidul Naţional Liberal aniversează, luni, în judeţul Argeş, împlinirea a 146 de ani de la înfiinţare. Ceremoniile, la care participă preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi reprezentanţii conducerii partidului, au loc la Muzeul Naţional ”I. C. Brătianu”, din localitatea argeşeană Ştefăneşti.

Cu această ocazie, se va aduce un omagiu familiei Brătianu, prin depunerea de coroane de flori la Capela Brătienilor.

Totodată, pe platoul din faţa Vilei Florica, este programat un eveniment de aniversare a 146 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal şi de evocare a 200 de ani de la naşterea marelui om politic Ion C. Brătianu.

În program figurează şi vizitarea Muzeului Naţional Brătianu şi a expoziţiei temporare Ion C. Brătianu, din interiorul muzeului.

Surse liberale au dezvăluit pentru PS News că premierul Florin Cîțu nu este prezent la ceremonia organizată de Ludovic Orban, deși acesta era trecut în program. Aceleași surse au precizat pentru PS News că doar 3 miniștri ai cabinetului Cîțu sunt prezenți, este vorba despre ministrul de Interne Lucian Bode, ministrul Agriculturii, Adrian Oroș și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.