Din seria „Costică, Costică …”, Constantin Cosmaciuc, cel care își dorește să candideze în „una dintre cele mai frumoase comune din România”, adică în comuna Pojorîta, județul Suceava, a reușit să șocheze, atunci când a declarat că, administrația în comuna Pojorîta este „foarte dezastruoasă”.

Candidatul PNL, și-a început campania chiar la biserica din comună 2

Venit parcă dintr-un alt județ să candideze în Pojorîta, candidatului PNL nu îi convine nimic la comuna sa, comuna în care s-a născut. Nici măcar proiectele pe care le-a implementat actualul primar aici, în opinia sa, nu trebuiau făcute, sau cel puțin nu în ordinea aceasta în care le-a făcut primarul de aici.

Pe principiul „pentru orice moșier căruia îi mor iobagii, nu e foarte interesant decât dacă obține un avantaj din asta”, nici pe Cosmaciuc nu l-ar fi interesat primăria, dacă nu ar avea ceva de câștigat de aici.

Cât despre strategia sa de dezvoltare, după lungi insistențe, de minute în șir, candidatul PNL, și-a amintit doar primul punct. O să redăm exact cum s-a exprimat el: „alinierea pe axa turistică formată între Suceava și Vatra Dornei, axă formată din primarii în funcție PNL și un președinte de Consiliu Județean PNL”, a declarat candidatul PNL.

Stați jos, domnule candidat! Aveți doi! N-ați fost în stare să vă faceți temele! De la balastierele de la Drumuri Județene, de la o strategie pe care o știți, dar de fapt nu vă amintiți decât câteva cuvinte, de la aroganța specifică politicienilor cu state vechi, până la primărie, calea-i lungă și „dezastruos” de greu de parcurs, pentru cineva, care în loc să prezinte ce a realizat el până acum, care în loc să spună și iar să spună cât de multe va face, alege să dea cu pietre. Culmea, trist este că nu dă cu pietre în actualul primar, unul dintre cei mai apreciați primari din județ și din țară, ci aruncă cu noroi în oamenii de aici, și mai ales, în renumele pe care, cu greu, cineva l-a creat. Astăzi, comuna Pojorîta este un model de administrație pentru multe localități, ceea ce nu este deloc puțin.

„Post și rugăciune”, cum ar spune cineva de la vârful partidului dumneavoastră. Cam de astea ar avea nevoie cineva care își dorește să reprezinte mii de oameni, dar care nu vrea decât să arate cu degetul, la fel ca și la grădiniță, pe cei pentru care, la orice oră, ar putea să vorbească faptele.

Dezvoltarea va continua în comuna Pojorîta însă, în mod sigur, nu cu ajutorul lui Constantin Cosmaciuc, candidatul PNL-ului.

3 Responses

 1. Cosmaciuc Constantin

  „va multumesc pt nota 2” acordata de d-voastra domnisoara Raluca Bercea, dar nu va multumesc pentru incercarea de defaimare chiar daca sunte-ti o persoana care respecta actualul primar Bogdan Codreanu. Sunt curios de ce spune-ti ca „arunc cu pietre” in oamenii de aici?! Programul nostru electoral nu era public inca la momentul apelului telefonic de la d-voastra si nu aveam sa v-il dau printr-o discutie telefonica in timp ce conduceam, iar d-voastra nu ati spus ca imi luati un interviu din contra, mi-ati intors cuvintele as spune subiectiv dupa bunul interes al PMP. Iar despre motivele pentru care candidez v-am precizat doar ca nu sunt de acord cu actuala administratie si cu oamenii ca d-voastra care ii ridica in slavi. Cu toate ca adevarul la noi in Pojorata este altul, doar din ce am aflat si vazut pana acum lucru pe care am sa-l prezint la momentul potrivit (de exemplu : distrugerea padurii, datorii imense in bugetul local, cheltuieli umflate pentru a putea lua comision) obiective bine punctate de partidul PMP in zona Campulung- Suceava. Partid din care face parte si actualul primar lucru care ma face sa nu fiu de acord cu ce aud de la acestia.
  intr-un cuvant nu mai suport minciuna si mincinosii.

  Răspunde
 2. Macovei

  Domnule Cosmaciuc, as dori sa stiu daca proiectele pentru dezvoltatea Pojoratei sunt macar la fel de bune ca si gramatica pe care dumneavoastra ne-o expuneti. Mult succes in alegerea dumneavoastra la alegerile locale. Cu siguranta este destul timp ca pana atunci sa invatati a scrie!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.