PNL Suceava răspunde atacului lansat de PSD Suceava în spațiul public, subliniind că astfel de ieșiri pot fi catalogate ca fiind „de genunchiul broaștei”. Liberalii au reamintit faptul că unul dintre foștii miniștri ai Sănătății declara public că PSD Suceava cerea ca Ministerul să nu mai aloce bani Sucevei, întrucât aici este Flutur.

Redăm integral comunicatul transmis de PNL Suceava:

„Doamne, ce gândire mică, la genunchiul broaștei, să începi să partajezi proiectele și să comentezi răutăcios orice realizare din județul Suceava, lucru care arată că unii dintre partenerii noștri din PSD Suceava care semnează astfel de atacuri nu înțeleg nimic din ce înseamnă logica unei coaliții politice, ce înseamnă să te bați pentru județul tău. Astfel de atacuri ne aduc aminte de ce spunea fostul ministru al sănătății, Sorina Pintea, că i se cerea de la PSD Suceava să nu dea bani la Spitalul Județean Suceava pentru că aici este Flutur. Centura Sucevei a fost blocată timp de 7 ani tot pe acesta logică distructivă.

După logica afișată de ei, tot ce e bine în județ e făcut doar de PSD, dar realitatea ne arată că județul Suceava, sub administrație județeană liberală și sub guvernare liberală, a atras peste 1 miliard de euro pentru investiții. Doar pentru Anghel Saligny, care înseamnă investiție în fiecare localitate, pentru apă, canal și gaz s-au alocat peste 600 milioane de euro. Pe proiecte de apă canal în județul Suceava au mai ajuns circa 300 milioane de euro din fonduri europene, la care adăugăm numeroase proiecte de drumuri transfrontaliere, cămine culturale, săli de sport, modernizare școli, construire grădinițe și creșe. În toate aceste proiecte a avut un rol și administrația publică județeană, care a încurajat și susținut orice finanțare în județul Suceava.

Domnii de la PSD Suceava au început prea repede campania electorală și au început-o cu stângul. Se vede cu ochiul liber invidie, egoism, patimă, ipocrizie și foarte multă minciună. Nu asta vă va ridica în ochii electoratului. De când suntem parteneri în coaliție noi nu am ieșit niciodată să vă atacam. În schimb de la dumneavoastră nu e săptămână în care să nu atacați PNL Suceava și pe liderul Gheorghe Flutur. Oricine din acest județ își pune întrebarea ce fel de coaliție este aceasta, când PSD Suceava atacă permanent partenerii de guvernare. Noi mergem înainte cu dezvoltarea județului, așa cum am făcut-o de fiecare dată, fiind convinși că populația va aprecia după adevăr”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.