Poeziile lui Flick – Domnul Rimă, unul dintre cei mai iubiți oameni de radio, au ajuns în manualele școlare. Anunțul a fost făcut de soția sa, Denisa Hodișan, extrem de mândră de reușita partenerului său.

„Vreau să vă spun că eu când am început să vorbesc cu soţul meu şi-mi tot citea poezii şi ne petreceam nopţile la telefon, ascultând poeziile sale geniale, mă tot gândeam cât de mândră aş fi, dar şi cât de mult mi-aş dori, ca în viitor, copiii noştri să înveţe poeziile lui sau să fie în manuale. Acum vă spun că acest lucru s-a întâmplat şi în cărţile de testare sunt acum poeziile lui Flick. În sfârşit, copiii învaţă la şcoală ceva tare!”, a spus Denisa Hodișan.

Şi Flick a reacţionat şi a mulţumit pentru acest gest neaşteptat:

„Mă bucur enorm pentru că s-a întâmplat acest lucru şi mă bucur că unii oameni s-au gândit ca ceea ce am scris eu să ajungă în atenţia copiilor”

One Response

  1. Victor Barbu

    Ce fel de „manual” este acesta? Soția lui Flick nu a fost la școală ca să știe ce este acela un manual?! Nici autorii acestui anunț nu au fost școlarizați?! Cum să spui că acesta este un manual?!? Ferească Dumnezeu! Prostia este epidemie mult mai contagioasă decât covidul! Și este incurabilă!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.