Unul dintre cei mai iubiți primari din județ, inginerul Viluț Mezdrea, a depus vineri, 23 octombrie, jurământul pentru un nou mandat în fruntea comunei Poiana Stampei.

Momentul, încărcat de emoția unui nou început, dar și de mulțumirea perioadei ce s-a scurs, a reprezentat un bun prilej pentru a reflecta la viitor și la obiectivele ce vor trebui atinse.

Ales cu un procent de peste 94%, primarul Viluț Mezdrea conștientizează responsabilitatea pe care o deține, însă știe că viziunea și energia tinereții îi vor fi prieteni de nădejde și în următorii ani.

„Se cuvine ca la un astfel de moment să aducem mulțumiri, în primul rând lui Dumnezeu pentru că Ne-a dat sănătate, putere de muncă și înțelepciune pentru a putea ajunge aici. Le-am spus locuitorilor comunei mele, în campania electorală, că vom duce în acest mandat Poiana Stampei la următorul nivel și așa vom face! Un nou mandat înseamnă noi proiecte, noi perspective, dar același obiectiv: modernizarea comunei noastre”, a spus primarul Viluț Mezdrea.

Edilul comunei le-a mulțumit tuturor cetățenilor comunei pentru încredere și i-a asigurat că va rămâne, în continuare, primarul tuturor, precum și echipei sale pentru devotament și profesionalism.

Fiecare consilier local din mandatul precedent a primit câte o Distincție de Merit pentru „aportul considerabil adus la dezvoltarea durabilă a comunei Poiana Stampei, pentru activitatea rodnică desfășurată în administrația publică locală în mandatul 2016-2020”.

Inginerul Viluț Mezdrea, primarul comunei Poiana Stampei,  a reușit să obțină, la alegerile locale din 27 septembrie,  1.182 de voturi dintr-un total de 1.257 de voturi exprimate, ceea ce înseamnă un procent de 94,03%.

De-a lungul timpului, edilul s-a remarcat atât prin grandioasele proiecte implementate în Stațiunea Turistică Poiana Stampei, cât și printr-un discurs profesionist și aplicat, de fiecare dată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.