Poliția a oprit, sâmbătă seară, o nuntă la care participau aproximativ 170 de persoane, în municipiul Suceava, și a dat amenzi de 14.000 de lei, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene, Ionuț Epureanu.

„În această seară la nivelul județului Suceava peste 200 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat împreună cu lucrători ISU și specialiști din cadrul DSP Suceava si ANSVSA Suceava in cadrul acțiunilor de prevenire a răspândirii SarsCov2.

Acțiunile s-au concentrat pe zonele cu incidență ridicată de infectare dar și pe zonele cu aglomerări de persoane si in stațiunile turistice.

În cadrul acțiunilor au fost obținute date și informații cu privire la organizarea unui eveniment privat (nuntă) cu participarea a cca 200 persoane într-un restaurant de pe raza municipiului Suceava.

La fața locului au fost direcționate forțe de poliţie si jandarmerie fiind identificate cca 150 de persoane care participau la o nuntă.

Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contraventionale cu avertisment dar si pecuniare in valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private”, au precizat organele judiciare.

Surse judiciare au precizat că nunta era organizată în restaurantul hotelului deținut de omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care în martie 2019 a construit simbolic primul metru de autostradă din Moldova.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.