Astăzi, 15 mai, o mașină ce aparține parcului auto al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava a provocat un accident de circulație. Conducătorul celuilalt autovehicul implicat în accident, lipsit de culpă, a suferit răni ușoare, iar mașina acestuia s-a răsturnat.

Evenimentul a avut loc azi dimineață, în jurul orei 9.00, la ieșirea din municipiul Suceava spre Fălticeni. Din primele cercetări rezultă faptul că ofițerul de poliție a forțat o depășire, moment în care șoferul care se apropia din contrasens, pentru a evita impactul direct, a tras de volan dreapta și s-a răsturnat pe câmp.

Șoferul care s-a răsturnat a fost transportat de o ambulanță la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Suceava, unde a fost supus unui control medical, rezultând faptul că a suferit leziuni minore.

Polițiștii suceveni au început o anchetă, pentru a stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul, urmând ca la finalizarea acesteia să se identifice cine se face vinovat de producerea accidentului rutier.

DSC_0007DSC_0015

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.