Partidul Verde filiala județeană Suceava, consideră că România în domeniul politicii externe este aproape invizibilă.

„Europa, în ultimii ani, este în plină modificare. Au reapărut state, s-au dezvoltate alte relații politice, dar țara noastră nu se regășește pe plan extern. Are o lipsă totală de imaginație, de proiect în domeniul politicii externe, iar acest lucru ne va costa scump”, a declarat Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde.

Acibotăriță,susține că politicenii români nu mai au grija de români și tac în problemele esențiale ale politicii externe.

„Dacă Catalonia își va regăsi independența, frământări politico-sociale vor izbucni în Europa. Ungurii devin pe zi ce trece tot mai agresivi în declarați, iar privirile lor sunt îndreptate spre Transilvania. Politicienii noștrii umili, tac mai departe, nu reacționează, ca și cum totul este normal. S-a ajuns ca românii să nu mai aibă grijă de români, s-a ajuns ca România să nu mai fie condusă de români, iar personaje lipsite de respect față de românii simplii, care trăiesc bine de pe spinarea lor, gen Varujean Vosganian, dar cu o inteligență mai ridicată și cu apucături de stăpân, să apară tot mai des pe scena politicii românești, sfidând deseori prin declarații halucinante pe toți cei care mai muncesc în țara noastră, cum este cazul impozitării cu 50 de bani al oului, chiar dacă acesta ar avea valoare de 60- 80 de bani”, a mai spus acesta.

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*