Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, este acuzat că l-a ameninţat cu moartea pe jurnalistul sucevean Dinu Zară. În urma acestei întâmplări, cel din urmă a depus plângere penală împotriva deputatului. În continuare, vă invităm să citiţi declaraţia lui Dinu Zară, publicată pe site-ul personal al acestuia.

„În cei şapte ani de gazetărie am fost ameninţat de nenumărate ori. Niciodată cu moartea. Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a ţinut să fie primul, supărat fiind că am publicat această înregistrare cu momentul în care Crin Antonescu evită să-i strângă mâna. Motiv pentru care împotriva făptuitorului Băişanu Ştefan Alexandru am depus, astăzi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, această plângere prealabilă, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, prevăzută şi pedepsită de art. 206 din Noul Cod Penal al României.
Sper că procurorii nu se vor împiedica în aşa-zisa imunitate a parlamentarilor.”

plangere-penala-baisanu

2 Responses

  1. Haiducul

    Trebuie data o lectie acestui jeg! Ieri la Fundu Moldovei , dupa un spectacol pe teme religioase, in fata noastra , il injura ” dute-n p.. mea ..pe senatorul Bereanu” . Erau copii si batrani de fata, colegii lui de la Pnl, Zmau (..etc. pe ceilalti nu ii stiu) si il injura si ameninta cu televiziunea lui in gura mare ca „il va toca pe Bereanu”.. si injuraturi. acum ceva timp umilea niste ziaristi ca au noroi pe talpi si i-a dat afara din conferinta. Acest politician nu trebuie sa existe in nici in partid. Trebuie data o lectie !

    Răspunde
  2. myzra3l

    Voi chiar nu puteti face diferenta intre a ura cuiva de rau si intre a ameninta?!? O amenintare ar fi sunat ceva de genul: ”Imi doresc sa te omor!” Dar circ ieftin nu e greu de facut…mai ales de catre Zara…

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.