Un poliţist de la Transporturi Feroviare a fost omorât, joi noaptea, în gara Burdujeni din Suceava, în jurul orei 21:15.

Este vorba despre agentul Sorin Vezeteu, în vârstă de 38 de ani, de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare din Gara Burdujeni, care se afla în timpul patrulării.


Acesta a fost ucis de un tânăr de 23 de ani, care a coborât din trenul Iași-Timișoara, s-a dus glonț la agentul care se afla pe peron și l-a înjunghiat. Personalul medical sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare mai bine de o oră însă, din păcate, inima polițistului s-a oprit.
Agresorul a fost imobilizat de colegul victimei, ajutat de câțiva martori, și a fost dus la audieri. Potrivit unor surse, individul ar fi încercat să își motiveze atacul și a spus că urăște polițiștii, după ce ar fi avut probleme de natură penală în Spania.
Sunt alături de familia îndurerată și de colegii din Poliția Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor șef post la Postul de Poliție TF Suceava.
Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele”, a transmis ministrul de Interne, Carmen Dan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.