Luni, 14 iulie, la ora 15.55, agenţii Postului de poliție Sadova au fost sesizați de un localnic de 35 ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din locuința aflată în construcţie.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 28 iunie – 14 iulie, persoane necunoscute au pătruns în locuința părții vătămate aflată în construcție, de unde au sustras ustensile electrice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Tot la data de 14 iulie, ora 16.30, agenţii Postului de poliție Vama au fost sesizați de un tânăr de 24 ani, din localitate, despre faptul că în perioada 12 – 14 iulie, persoane necunoscute au pătruns în magazia anexă a casei în construcție, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că în perioada respectivă, persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei anexe, de unde au sustras mai multe scule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la modul de asigurare a caselor aflate în construcţie. Este absolut necesar ca aceste case să fie împrejmuite cu gard şi să fie prevăzute cu sisteme de închidere. Poliţiştii vă sfătuiesc să nu depozitaţi bunuri de valoare în casele aflate în construcţie şi în casele nelocuite (mobilier, bunuri electronice, bijuterii). De asemenea, posesorilor unor astfel de case le recomandăm să îşi monteze sisteme de alarmare şi antiefracţie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.