Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de către o femeie din mun. Câmpulung Moldovenesc despre faptul că marți, 4 februarie, fratele ei G. Cristi, de 54 ani, din localitate a fost preluat de către o ambulanță și transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc – CPU, întrucât se simțea rău, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Municipiului Suceava, unde a decedat  miercuri, 5 februarie, în jurul orelor 03:00.

Bărbatul locuia în mun. Câmpulung Moldovenesc, împreună cu mama sa, Gemănaru L. În perioada 27 ianuarie – 01 februarie 2020, G. Cristi s-a aflat singur la adresa de domiciliu, mama acestuia fiind internată în spital.

Conform celor declarate de către mama persoanei decedate, la 01.02.2020, când aceasta a revenit la domiciliu din spital, G. Cristi se simțea rău, însă nu a solicitat sprijinul unui echipaj medical. La 04.02.2020, în jurul orelor 17:30, având în vedere că G. Cristi se simțea în continuare rău, mama acestuia a solicitat prin SNUAU 112, o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc – CPU, unde acesta a declarat că a căzut accidental de pe o scară la domiciliu fără a oferi alte detalii, fiind diagnosticat cu „politraumatism, declarativ prin cădere de pe o scară”. După efectuarea investigațiilor medicale, a fost transferat la Spitalul Mun. Suceava pentru efectuarea de investigații medicale complexe. La 05.02.2020, în jurul orei 03:00, G. Cristi a decedat la Spitalul Municipal Suceava.

Cadavrul se află la morga Spitalului Municipiului Suceava, unde urmează a fi efectuată necropsia de către Serviciul de Medicină Legală Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă” (moarte suspectă).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.