Potrivit unui comunicat de presă poliţiştii din Gura Humorului şi Solca au organizat în perioada 31.10. – 01.11.2017 acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi respectarea legalităţii actelor de comerţ.

La data de 31 octombrie a.c, Serviciul de Ordine Publică, în cooperare cu Poliţia oraşului Gura Humorului şi reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Suceava au organizat o acțiune în târgul din orașul Gura Humorului, pe linia prevenirii şi combaterii comerţului şi transportului ilicit cu produse agricole, animale și produse de origine animală. Au fost verificate 30 de societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și producători agricoli. Au fost aplicate 37 de  sancţiuni contravenţionale,  în valoare de 36.640 lei. Au fost controlate 67 auto și  au fost legitimate 85 de persoane. De asemenea, au fost verificaţi 12 deţinători de animale şi au fost ridicate în vederea distrugerii 20 de kg de produse alimentare. Tot în cadrul acţiunii au fost confiscate bunuri în valoare de 550 lei.

 

Polițiștii au descins în piețele din Solca și Gura Humorului

Polițiștii au descins în piețele din Solca și Gura Humorului

De asemenea, la data de 01 noiembrie 2017, Poliția orașului Solca a organizat o acțiune în zona pieței din localitate, pe linia asigurării unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor de contrabandă și comerț ilicit. Au fost verificate 88 de persoane și autovehicule. Au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.390 lei. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de 700 lei, constând în țigări, produse alimentare și de menaj, articole de încălțăminte, etc.

În total au fost aplicate în total 77 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 62.000 de lei.

„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştiiurmărind în permanenţă creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi legalitatea actelor de comerţ”, a precizat purtătorul de cuvânt IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.