La 26.04.2019, în jurul orei 16.50, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, din comuna Fântânele despre faptul că, fratele său, de 29 ani, din aceeași localitate, care locuiește fără forme legale pe raza municipiului Suceava, i-a trimis un mesaj de adio pe telefonul mobil, în jurul orei 16.20, iar din acel moment a dispărut, nu mai răspunde la telefon, locuința acestuia este descuiată, cheile și documentele personale fiind în interiorul locuinței.

S-au constituit două echipe operative, iar patrula de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a procedat la căutarea persoanei în cauză, care a fost identificată la scurt timp în zona Castelului de Apă, de pe raza Cartierului Burdujeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având asupra sa un cablu electric ( tip alimentare) de culoare albă.

Cel în cauză a fost condus înapoi în locuință, de unde s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță pentru internarea acestuia.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță, care i-a acordat primul ajutor, mama persoanei în cauză, nefiind de acord cu internarea fiului său, semnând pe propria răspundere în acest sens.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.