Poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a lui CÎRDEI IOAN, de 30 de ani din orașul Vicovu de Sus, localitatea Bivolăria, județul Suceava, care la  data de 18.02.2020 în timp ce se afla cu soția în dreptul punților din comuna Vicovu de Jos  a plecat spre lunca de pe lângă râul Suceava, fără a mai reveni până în prezent la domiciliu.

  Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 1,70m, greutate 70-80 kg, ten măsliniu, ochi căprui, faţă rotundă, păr tuns scurt, pe brațul superior stâng, în zona mâinii prezenta o urmă de arsură de mici dimensiuni, iar pe obrazul stâng prezenta un punct negru.

La momentul dispariției persoana căutată era îmbrăcată cu o geacă de iarnă de culoare neagră, o căciulă de culoare negru cu gri, o pereche de jeans de culoare albastru deschis și era încălțat cu o pereche de adidași de culoare neagră.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.