În fiecare an Poliția de Frontieră se implică în activităţile ce se desfăşoară pe plan social, având în vedere provocările şi întrebările ce se nasc în societatea civilă.

„Apropiatele Sărbători Pascale ne aduc în fiecare an posibilitatea reînvierii actelor de caritate către cei din jurul nostru, care au nevoie de ajutor.
Dacă Poliţia de Frontieră a crezut de cuviinţă ca fiecare structură să patroneze material câte o unitate de învăţământ sau un cămin de bătrâni, este pentru că ne pasă şi pentru că noi nu trăim în afara societăţii civile, ci în mijlocul ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, comisarul șef Ilie Poroch.

Potrivit acestuia, poliţiştii de frontieră suceveni nu se abat de la aceste norme morale astfel că şi în acest an, personalul nostru a oferit copiilor de la Casa de tip familial „Universul Copiilor” Rădăuţi cadouri constând în îmbrăcăminte, obiecte de uz personal, dulciuri, fructe şi alte surprize pascale.

„Totodată, poliţiştii de frontieră au contribuit la cumpărarea alimentelor necesare pregătirii mesei tradiţionale de paşte, gest menit să aducă un zâmbet pe chipul fiecărui copil de la Casa de tip familial „Universul Copiilor” Rădăuţi. Sperăm ca prin gestul nostru, să readucem pentru câteva clipe zâmbetul pe chipul acestor copii minunaţi”, a mai transmis Ilie Poroch.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.