La 02.03.2019, ora 15.32, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DJ 178F din comuna Gălănești, autoutilitara condusă de un bărbat de 32 de ani din orașul Vicovu de Sus, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,48 m.c. lemn de foc de esență fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 396 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Ulterior, la ora 16.10, aceeași patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control polițiștii pe DN 2 H din comuna Putna, autoutilitara condusă de un bărbat de 31 de ani din comuna Horodnic de Sus, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transporta materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 3,10 m.c. lemn de foc de esență fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 496 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.