În perioada 20-21 iulie 2019, Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, în cadrul căreia a fost constatată săvârșirea unei infracțiuni și au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.300 lei, din care 10 la regimul circulației rutiere.

Potrivit IPJ Suceava, s-a mai reținut un permis de conducere și au fost confiscate bunuri, în valoare de 195 lei, constând în băuturi alcoolice și bunuri alimentare.

Și Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat în perioada 20-21 iulie o acțiune punctuală pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, prevenirea și combaterea infracțiunilor în zona barurilor, discotecilor și sălilor de jocuri de pe raza de competență.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 49 de persoane și au fost controlate 33 de autovehicule și bagaje. Polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.715 lei, au reținut 4 permise de conducere auto, din care 2 pentru alcool și 2 pentru depășirea vitezei legale și au retras un certificat de înmatriculare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.