Peste 100 de politiști din cadrul IPJ Suceava dar și din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceava sunt  mobilizați în acest  week  – end pentru ca evenimentele sociale, dar  și  petrecerile  organizate în aceasta  perioadă în context Halloween sa se desfașoare fara incidente.

Politiștii au dispus masuri sporite de siguranta, atatIn zonele adiacente locatiilor de organizare, cat și în interiorul acestora prin organizarea unor actiuni de verificare și control n sistem integrat IPJ Suceava – BCCO Suceava. Sunt prezente echipajele canine specializate, iar echipajele de politie rutiera sunt prezente pe caile adiacente de circulatie pentru verificari și controale pe linie de alcool și substante interzise. Politiști în tinuta civila sunt printre participanti pentru prevenirea faptelor cu violenta, prevenirea furturilor din genti și buzunare și prevenirea traficului și consumului de substante interzise.

În plus, politiștii din cadrul Compartimentului  de Analiza  și Prevenire a Criminalitatii și Biroului Siguranta Școlara – IPJ Suceava sunt prezenti la aceste evenimente și desfașoara activitati de informare și responsabilizare pentru prevenirea consumului de droguri și alcool.

Activitati de prevenire și informare sunt desfașurate și la evenimentele sociale și artistice organziate pe raza judetului, precum Festivalul Marului de la Falticeni.

Scopul acestor activitati este reprezentat de prevenirea și conștientizarea efectelor consumului de droguri, riscurile la care se expun, dar și recunoașterea semnelor consumului de droguri.

Astfel de activitati vor continua și în perioada urmatoare, aducand în prim – plan tinerii, care sunt cei mai expuși la traficul și consumul de substante psihoactive.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.