În perioada 16-19 iulie, 276 polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică au efectuat activități ample de control și depistare a tuturor neregulilor întâlnite pe drumurile publice.

Polițiștii de la ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, poliţie transporturi, operaţiuni speciale, crimă organizată, acţiuni speciale, precum şi din cadrul structurii arme, explozivi și substanţe periculoase au identificat un număr de 15 infracțiuni într-o singură zi.

Dintre acestea, 4 sunt de natură judiciară, 7 economice, 3 la regimul circulaţiei rutiere şi 1 la regimul armelor şi muniţiilor. 23 de persoane sunt cercetate penal pentru săvârșirea acestor infracțiuni. Mai mult decât atât, au fost reținute 9 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare, iar în cele 20 de filtre rutiere organizate de polițiști au fost aplicate 375 de sancţiuni contravenţionale.

A fost identificată și o persoană care deținea o armă neletală ce a fost confiscată, împreună cu 24 de bucăți de muniție. Posesorului i s-a întocmit dosar penal pentru “nedepunerea armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă”.

Această acțiune de mare amploare, ce se desfășoară la nivel naţional, va continua până la data de 19 iulie, polițiștii suceveni beneficiind și de sprijinul a 8 poliţişti cu 4 autospeciale, din cadrul IPJ Bistriţa-Năsăud.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.