Lucrările de modernizare a popotei de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie au fost finalizate. Astăzi, în prezenţa prefectului Florin Sinescu, a primarului Ion Lungu, a inspectorului principal Marcian Colman, şeful IPJ Suceava şi a preşedintelui Consiliului Naţional al Poliţiştilor, comisarul şef Constantin Alistar, a fost inaugurată popota.

Modernizarea clădirii a început în primele luni ale anului 2010 şi a fost finalizată astăzi, 2 noimbrie 2012. Principalii beneficiari vor fi cele 1500 de cadre MAI. Au contribuit financiar atât Ministerul de Interne cât şi Consiliul Naţional al Poliţiştilor la finalizarea popotei. Prefectul Florin Sinescu a declarat că ” este important că există o astfel de investiţie fiindcă dă posibilitatea poliţiştilor să servească o masă la ora prânzului “, el a fost completat de Ion Lungu care a spus: “este bine că în aceste vremuri grele se pune în funcţiune o astfel de investiţie, totodată este de apreciat că inauguram  această popotă pentru poliţişti, care sunt persoane  devotate comunităţii”

Preşedintele Consiliului Naţional al Poliţiştilor (CNP)  Constantin Alistar a declarat că “atunci când ni s-a cerut sprijinul la terminarea lucrărilor am venit şi noi cu un aport financiar. Azi dorim  să comemorăm colegii care nu mai sunt şi cei care s-au jertfit cu viaţa în slujba statului”. Ultimul a vorbit Marcian  Colman care a ţinut să sublinieze încă o dată aportul CNP-ului, totodată el declarând că lucrările au fost începute înainte de a veni el la conducerea instituţiei.

Preţurile sunt modice, costul unei mese fiind de 10 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.