Sâmbătă, 26 octombrie, Poliția municipiului Rădăuți a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră. Au fost constatate 7 infracțiuni și aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.505 lei.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii au reținut 7 permise de conducere , dintre care 2 pentru alcool, 2 pentru depășire neregulamentară și 3 alte cauze, au retras 7 certificate de înmatriculare și 7 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Exemple:

Un bărbat de 33 de ani din comuna Vicovu de Jos a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe un drum comunal neclasificat de pe raza comunei Vicovu de Jos, fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Un bărbat de 29 de ani din comuna Horodnic de Sus a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DC 45 din localitatea de domiciliu, având permisul de conducere eliberat de autoritățile italiene la data de 25.09.2018, fals. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Un bărbat de 28 de ani din comuna Horodnic de Sus a fost oprit pentru control de un echipaj de poliție pe DC 46 din comuna Horodnic de Sus, ocazie cu care, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Un bărbat de 40 de ani din orașul Milișăuți a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Piața Unirii și Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, având o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.