În scopul impunerii unui climat de siguranţă rutieră în rândul participanţilor la trafic, în perioada 11-12 noiembrie 2017, poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu poliţiştii de la formaţiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză, dar şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

Au fost aplicate 345 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 138.880 lei, din care 243 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost ridicate 21 de permise de conducere, dintre care 8 pentru fapte privind încălcarea regimului legal de viteză, iar 13 pentru abateri de altă natură.

De asemenea, poliţiştii au  reţinut  2 certificate de înmatriculare.

Exemple:

La data de 12.11.2017, ora 16.16,  un tânăr de 23 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza oraşului Frasin, cu viteza de 113 km/h în localitate.

 

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare generează accidente cu urmări din cele mai grave!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.