În perioada 05.01.-07.01.2018poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Suceava și formaţiunile de profil din  cadrul polițiilor municipale și orășenești au acţionat pe drumurile naţionale, europene şi judeţene pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, au fost organizate acţiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză.  

 În total, în cadrul acţiunii, au fost aplicate 405 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 190.913 lei.

Au fost reţinute 23 permise de conducere, dintre care 11 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 12 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase şi 10 certificate de înmatriculare pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice, lipsă R.C.A sau aplicarea de folii neomologate.

Exemplu:

Un bărbat de 49 de ani din municipiul Suceava a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitate, cu viteza de 127 km /h, pe un sector de drum cu viteza legală de 50 km/h.

Astfel de acţiuni cu efective sporite vor fi organizate şi în continuare pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe şoselele judeţului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.