Timp de o lună, polițiștii, alături de prietenii și partenerii de la Sânge pentru România – Fundația Umanitara Nord 2001 și Centrul de Transfuzii Suceava au derulat o campanie umanitară, peste 40 de polițiști participând si donând sânge pentru cei aflați în suferință. Sângele înseamnă viață, înseamnă fericire adusă în familiile în care un om este in suferința.

Dar sângele de polițist mai face și alte minuni, mai ales în zile speciale cum este Ziua Internațională a Copilului.

Voucherele oferite polițiștilor de către Centrul de Transfuzii Suceava pentru donarea de sânge in valoare totală de peste 3000 de lei au fost utilizate de către agenți și ofițeri pentru a aduce de 1 Iunie și un zâmbet de bucurie unor copii din familii defavorizate.

Peste 50 de copii de pe raza întregului județ cu care soarta nu a fost prea darnică au primit de ziua lor mici cadouri și dulciuri de la un polițist care a devenit, cel puțin pentru o zi eroul lor. 

În cele mai multe cazuri nu i-am găsit pe copii jucându-se,  ci ajutându-și familiile la treburile casnice, unii devenind prematur stâlpii gospodăriilor la vârste prea fragede, sărind prea devreme, pe fondul problemelor economice de minunata și ireversibila perioadă a copilăriei. 

E datoria noastră, a tuturor, să oferim copiilor ceea ce merită, sa le respectăm inocența și să ne asigurăm că generațiile care vor urma au toate condițiile unei dezvoltări armonioase.

La multi ani, dragi copii, cu bucurii și in siguranță!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.