Poliţiştii sunt prezenţi în toate comunităţile şi îşi asumă deseori şi datoria de a face viţa mai frumoasă celor cu care soarta a fost mai vitregă.

În acest an, în data de 19 decembrie, toţi copiii instituţionalizaţi în Centrul de Plasament ,,Visătorii” din comuna Fundu Moldovei (peste 30 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani) au primit cadouri de Crăciun dar şi dulciuri. Poliţiştii, împreună cu Moş Crăciun (în persoana domnului Brian Douglas – vechi colaborator în cadrul acţiunilor preventive) au oferit cadouri copiilor care i-au întâmpinat cu bucurie şi emoţie.

La rândul lor copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu poezii şi cel mai important cu, zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţa calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

„Sunt gesturi venite din suflet şi acţiuni menite să aline suferinţa unor oameni cu care viaţa nu a fost atât de darnică. Tuturor copiilor şi sucevenilor, poliţiştii le urează Sărbători fericite şi Sărbători în Siguranţă”, transmite un comunicat al IPJ Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.