În perioada 29 iunie – 1 iulie 2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului pe linia identificării conducătorilor auto care condus vehicule sub influența alcoolului, în cadrul căreia au fost constatate 7 infracţiuni şi aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 37.087 lei. Totodată, poliţiştii au reţinut 9  permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

 

Exemplu:

La 29.06.2018, în jurul orei 18.20, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana a oprit pentru control pe DJ 178D, din localitate, mopedul înregistrat, condus de un localnic de 17 ani. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul pe care îl conducea nu este înmatriculat, acesta având montat o plăcuţă cu un număr fals de înregistrare. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

În perioada 29.06.-01.07.2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, ocazie cu care au fost aplicate 288 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 70.615 lei, din care 200 pentru încălcarea regimului legal de viteză și reținute 39 de permise de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.