Vineri, 23 octombrie, la  ora 14:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autovehicul înmatriculat în străinătate, care se deplasa pe str. Grigore Alexandru Ghica, din direcția Siret către Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Gheorghe Doja, Jean Bart, Putna, Gheorghe Doja, Grigore Alexandru Ghica, DN2(Suceava-Siret) și VO2P, unde s-a reușit blocarea și oprirea acestuia.

Conducătorul auto, un tânăr de 20 de ani, din comuna Bilca, a fost imobilizat și încătușat după care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul nu deține o poliță RCA valabilă, iar inspecția tehnică periodică era expirată din data de 20.03.2018.

 De asemenea, în timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, motiv pentru care au fost încheiate 13 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 10.715 lei și s-a reținut permisul de conducere pentru 390 de zile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.