Luni, 6 februarie, în jurul orelor 15:45, patrula din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică a oprit pentru control pe strada Zorilor din mun. Suceava, autoturismul marca Volkswagen Golf 4 condus de către D. C., de 21 ani din municipiul Suceava.

La controlul autoturismului Volkswagen polițiștii au descoperit sub bancheta din stânga față o țigară ce conținea fragmente vegetale de culoare brun verzuie, susceptibile a fi interzise la deținere, motiv pentru care au procedat la ridicarea țigării respective și conducerea la sediul Poliției Municipiului Suceava a conducătorului auto, precum și a pasagerului.

La sediul Poliției, tânărul a fost testat de către lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanțele THC-5 și AMP, ocazie cu care acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, precum și de urină în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate.

În cauza s-a întocmit un proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.