Sindicatul Național al Polițiștilor DECUS organizează vineri, 28 iunie, începând cu ora 12:00, un protest în fața Palatului Administrativ din Suceava.

„Camarade, te întrebi când îți va veni rândul ca acest sistem infect să te înfrângă și pe tine, să te îngenuncheze și să te însângereze? Să te…ucidă? Atunci te așteptăm lângă noi, polițiștii suceveni să ne strigăm nemulțumirea în stradă, pe esplanada Palatului Administrativ din Suceava, vineri, 28 iunie 2019!‼
Nu contează din ce organizație sindicală faci parte (!), nu ne interesează gradul, funcția sau domeniul de activitate. Trebuie doar să ai demnitate, coloană vertebrală și suficientă scârbă acumulată în toți acești ani de umilință dusă la extrem de această «grupare infracțională organizată» ce ne conduce, constituită de la cel mai înalt nivel cu tentacule până în măduva fiecărui nemernic de șef bolșevic ce se crede stăpânul unei plantații lăsată moștenire de famiglie. Noi NU SUNTEM SCLAVII LOR, e timpul să-i dăm jos și SĂ FACEM CURĂȚENIE!
Ne-au înfometat și umilit, ne-au scuipat râzându-ne sfidător în față, ne-au mințit cu perfidie ocultă, cu chipurile meschine, privindu-ne în ochi. Și i-am crezut. Și iar au promis și iar am crezut. E timpul să spunem STOP! #STOP #UMILIRII #POLIȚIEI #ROMÂNE!!!
Personalul contractual din acest minister a fost tratat cu aceeași bătaie de joc, având salarii de acum două decenii, și pe voi vă așteptăm să vă manifestați disprețul alături de noi!
Pensionarii acestui mizer minister au rămas «de râsul curcilor», și nu vorbesc aici de cei 1% care au știut să «se orienteze» pe ultima sută de metri! Și pe voi, foști colegi, vă așteptăm la Suceava!!
Colegii jandarmi, pompieri, militari, voi din păcate nu aveți voie să participați, dar membrii familiilor voastre POT!!! Aduceți-i lângă noi!!!
Salvați data, vineri, 28 iunie 2019, în fața Prefecturii din Suceava!
Pe 28 iunie, capitala polițiștilor onești și adevărați este la SUCEAVA!
Rog distribuiți masiv, să ajună la urechile fiecărui polițist, polițist de frontieră, personal contractual, pompier, jandarm, militar sau oricărui angajat #MAI. E timpul să facem curățenie, nu mai vrem eroi post-mortem!!!
Carmen Dan, ce ai făcut pentru polițiști de la sacrificiul suprem al #eroului sucevean SORIN VEZETEU? #Decât #nimic! Pleacă acasă, tu și gașca ta de impostori!! DEMISIA‼️
Spune @StopUmiliriiPolițieiRomâne !!! E timpul curățeniei, nu mai aveți niciun motiv să stați în casă!!! NICIUNUL!!!”, au transmis organizatorii protestului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.