Un polițist din Capitală este cercetat disciplinar după ce a mers la un salon de cosmetică în timpul serviciului și nu a intervenit la o urgență. El susține că, de fapt, era într-o misiune de filaj, scrie Observator News.

Totul s-a întâmplat pe 23 ianuarie în acest an, când agentul era în tura de noapte împreună cu un jandarm și cei doi aveau misiunea să patruleze pe raza Secției 23 din Capitală.

În timp ce agentul era la salonul de înfrumusețare, a apărut o situație de urgență pentru care au fost mobilizate toate echipajele din zonă. Ulterior, superiorii agentului au descoperit că acesta nu a participat la intervenție pentru că era la un salon de pe raza altei secții de poliție.

În faţa superiorilor şi după ce angajata salonului a confirmat că poliţistul i-a fost client în acea seară, agentul a spus că era, de fapt, într-o misiune de filaj.

Agentul de poliție nu a răspuns solicitării dispeceratului de a se prezenta la un caz Cod 2, care implică prezența tuturor echipajelor aflate în dispozitivul de siguranță publică pe raza secției la cazul respectiv. Mai trebuie precizat faptul că susținerile agentului de poliție nu pot fi apreciate ca sincere, având în vedere declarația olograf a doamnei cosmetician (…), precum și raportul întocmit de sergentul major din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.”, se arată în raportul anchetei interne.

Poliţistul cercetat pentru că a fost prins la pensat a intrat în poliție în urmă cu doi ani. Face parte din promoția anului 2019. Are 32 de ani și a absolvit două facultăți, dintre care una este Academia de Studii Economice.

 

 

Sursa: PS NEWS

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.