Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din satul Gura Haitii, comuna Șaru Dornei.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul si etajul casei, cu pericol de propagare la întreaga clădire și la anexele gospodărești.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului (73 ani), pe care l-au transportat ulterior la spital, pentru investigații suplimentare.

Au ars acoperișul casei pe aproximativ 120 mp, tavanul etajului pe 100 mp și pereții etajului pe 30 mp. Au fost afectate mai multe bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de un burlan metalic neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 18:20, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.