Echipa Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Cîrlibaba a ocupat un onorant loc III, concurând cu alte 8 loturi SVSU din țară, calificate la etapa națională a concursurilor specifice, care s-au desfășurat pe Stadionului Municipal Sighișoara, din județul Mureș

Lucrătorii SVSU Cârlibaba, campioni național în trecut, și-au demonstrat din nou forma excelentă în care se află, a anunțat ISU Suceava.

„Ne bucurăm, alături de ei și de familiile lor, îi îmbrățișăm și le urăm succes pentru anul următor! Felicitări!!!”, a transmis ISU Suceava.

De menționat este că în perioada 09-11 august a.c., peste 200 de participanți din cadrul serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență au concurat la competiția desfășurată în incinta Stadionului Municipal Sighișoara, din județul Mureș.

Timp de trei zile, 16 loturi reprezentative din județele Argeș, Brașov, Brăila, Caraș-Severin, Dâmbovița, Gorj, Iași, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sibiu și Suceava au exersat tehnicile și deprinderile specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Astfel, competitorii și-au arătat îndemânarea și au probat experiența dobândită, pe parcursul celor 3 probe dinamice, respectiv „Pista cu obstacole pe 100 metri”, „Stafeta 4×100 metri” și „Dispozitivul de interveție la motopompă”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.