Premierul Victor Ponta, prezent luni la bilanțul MAI, a ținut să le mulțumească tuturor angajaților din acest minister și a subliniat că activitatea din 2014 indică o direcție pozitivă.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment, șeful Guvernului nu a ezitat să lanseze și un atac voalat la adresa PDL, în prezent membri ai noului PNL, cărora le-a amintit despre situația grea din 2014. Acest atac subtil a fost făcut chiar în fața Președintelui, Klaus Iohannis, prezent și el la bilanțul MAI.

”Vreau și eu să vă felicit pentru rezultatele din 2014. SIguranța este de departe o prioritate și lucrul cel mai important. Vreau să știu că imi pot trimite copii în siguranța la școala…

Nu ratez însă nici o ocazie când particip la Bilanțurile MAI să vă rog să vă folosiți toate eforturile în combaterea actelor de violență. Acestea sunt cele care sperie  cel mai mult un cetățean obișnuit. Nu obosesc să vă cer de fiecare dată ca aceste lucruri să fie prevenitte și mă refer la violența în școli, în zonele publice.

Premierul nu a ezitat să mai lanseze un atac la adresa celor din PDL, readucând în discuția situația dezastruoasă cu care s-a confruntat MAI în perioada anului 2012, în timpul Guvernării Boc.

Tin minte cum arata situatia la MAI in 2012: absolventi de academie de politie someri, politisti restanti la drepturile legale, masini cu care nu se pitea iesi din garaj si politisti pe motocicleta care ieseau iarna pe strada cu cauciucuri de vara. Multe dintre ele le-am rezolvat (…).  Chiar dacă sunt politician, prin definiție ceva rău, o să fiu aproape de dvs. Este în avantajul oamenilor cinstiți dacă facem lucrurile împreună.”, a mai precizat Victor Ponta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.