Victor Ponta a reacționat dur după ce a aflat că Guvernul Tudose vrea schimbarea felului în care sunt calculate și plătite contribuţiile sociale pentru angajaţi.
„Era undeva în Programul de Guvernare prezentat înainte de alegerile din 2016 aşa ceva??? Dacă ar fi fost aşa ceva şi eu şi Eugen Teodorovici şi Ioana Petrescu sau Gelu Diaconu am fi spus că este o greşeală gravă şi o harababură inutilă şi absurdă! A cerut cineva din mediul economic aşa ceva? Există un studiu de impact sau o analiză? O altă ţară care a aplicat aşa ceva? Răspunsul la toate aceste întrebări este NU.
Voi vota alături de parlamentarii PRO ROMÂNIA în Camera Deputaţilor ÎMPOTRIVA acestei schimbări inutile şi dăunătoare.
După care vom depune o iniţiativă legislativă prin care să impunem faptul că actualul Cod Fiscal adoptat în 2015 şi lăudat de absolut toată lumea să nu mai poată fi schimbat sau modificat până la Alegerile Parlamentare din 2020!!! Stabilitatea şi predictibilitate – asta este ce are nevoie România!”, a scris fostul premier pe Facebook.
„Ps – ameninţările aproape mafiote făcute de Liviu Dragnea la adresa firmelor private care trebuie să mărească salariile aşa cum le spune „Daddy” suna exact ca în Columbia lui Escobar sau Venezuela lui Chavez – niciodată în Europa nu se mai poate face aşa ceva! Să mărească el la TELDRUM cât vrea – dar firmele private dau salarii în funcţie de regulile economiei de piaţă! Vom avea iar munca la negru, evaziune fiscală şi scăderea investiților private – pentru o prostie!”, a mai notat Victor Ponta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.