Premierul României, Victor Ponta, îl atacă dur pe co-preşedintele Partidului Naţional Liberal, Vasile Blaga, spunând că acesta îşi doreşte ca PNL să ajungă la guvernare doar pentru a organiza alegerile de anul viitor.

Totodată, Victor Ponta îl acuză pe Blaga că are „memorie scurtă” şi susţine că Traian Băsescu a câştigat alegerile prezidenţiale din 2009 cu „furăciunile” lui Blaga şi Videanu.
„Prima e normala, a doua nu. Dl Blaga l-a luat gura pe dinainte şi v-a spus si dvs si intregii ţări de ce vrea la guvernare.
Nu vrea la guvernare ca sa faca ceva mai bun, sa mareasca salarii, sa faca drumuri, dl Blaga vrea la guvernare ca sa organizeze alegerile, că ştie el cum le organizează. Mi-a plăcut aia că nu a organizat niciodată alegerile. Serios? Dar in 2009, la alegerile prezidenţiale, cum a castigat Basescu al doilea mandat? Nu cu furaciunile lui Blaga si Videanu? Are memorie scurta… Vrea la guvernare ca să organizeze alegeri. Scuzaţi-mă, dar eu nu sunt de acord cu ei”, a declarat Victor Ponta, potrivit romaniatv.net.
În privinţa ultimelor atacuri ale Alinei Gorghiu, Ponta a spus: „Simplul faptul că doamna Gorghiu nu mi-a cerut demisia ieri si a zis şi altceva, este deja o stire extraordinară. Inseamnă că nu are doar o o idee fixa cu demisia, mai are încă o idee fixă. Să fie sănătoasă dna Gorghiu”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.