Victor Ponta a declarat că mesajul Departamentului de Stat al SUA îi era adresat lui Liviu Dragnea, iar acesta ori nu l-a înţeles, ori nu a vrut să îl accepte. „A fost un mesaj public pentru Liviu Dragnea”, a spus el. Potrivit lui Ponta, e ciudată atitudinea de „răţoială” a liderului PSD la adresa SUA în condiţiile în care, în ianuarie, „a dat bani să îşi facă poze la restaurant cu Donald Trump”, potrivit digi24.ro

Mesajul Departamentului de Stat a picat prost. E prima dată când PSD se comportă ca FDSN în 1990 după mineriade, când nu mai vrea să se vadă nimeni cu el. Pentru membrii PSD e o chestiune, nu e ceva de fericire…Am citit un mesaj public care, în mod sigur a fost dat şi în privat, iar domnul Dragnea, ori nu l-a înţeles, ori nu a vrut să îl accepte.

A considerat în mod greşit, pe un stil balcanic, că le dăm nişte bani mulţi, după care ăştia or să tacă din gură. A fost un mesaj public pentru Liviu Dragnea. Mesajul SUA nu cerea un răspuns, era un mesaj pentru Dragnea. A fost o greşeală să vorbeşti în numele Parlamentului.

Genul asta de răţoială am văzut-o la lideri latino – americani sau asiatici care se întorc, au în faţă o mie de suporteri, după care sună la ambasadă spun că au glumit”, a mai spus Victor Ponta criticându-l dur pe Liviu Dragnea pentru răspunsul dat Departamentului de Stat al SUA în numele Parlamentului. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.