Fostul premier, Victor Ponta a fost prezent ieri la Suceava, pentru a se întâlni cu cei care reprezintă acest partid la alegerile din 5 iunie.

DSC_0386

La eveniment au fost prezente aproximativ 150 de persoane, în fața cărora au luat cuvântul, candidatul PSD-ului la funcția de primar al Sucevei, Tiberius Brădățan, președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, precum și Victor Ponta, cel care a declarat că PNL-ul are un lider: pe Gheorghe Flutur.

„Spunea Mircea Ionescu Quintus că PNL-ul nu are lideri și nu au de unde să găsească. Păi îl are pe Flutur. Ăsta lider de PNL! Important este să le aduceți aminte oamenilor ce s-a întâmplat în anii trecuți. Vreau să vă rog să vă luptați în aceste zile pentru primăriile din județ, la fel cum vreau să vă rog să vă luptați și la alegerile din toamnă, pentru ca, mai apoi, un alt guvern PSD, cu oameni profesioniști, nu cu oameni veniți de la Bruxelles, care să plece înapoi de unde au venit să își facă treabă”, a declarat Ponta.

Victor Ponta a mai subliniat și că, este destul de greu să scapi de unul ca Gheorghe Flutur.

„ Să nu uitați că în 2012 noi i-am scăpat de Flutur, iar 2016, tot noi putem să îi scăpăm. Fluturii ăștia sunt mai răi ca turcii și tătarii și își doresc să se întoarcă cu aceleași gânduri”, a conchis Ponta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.