Fostul prim-ministru Victor Ponta a făcut luni primele declarații după ieșirea din sediul central al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), unde fusese audiat timp de peste trei ore și jumătate.

Deputatul de Gorj a refuzat să facă precizări în legătură cu dosarul în care fusese chemat să dea declarații ca martor (despre care mass media relataseră că ar avea legătură cu speța Teldrum). În ciuda insistențelor reporterilor, Ponta nu a spus nici dacă a făcut denunțuri împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea, văzut în presă drept persoana care controlează Tel Drum.

„Nu am voie să vă spun despre ce e vorba. Eu știu cel mai bine pe pielea mea diferența între politică și justiție. În politică ne batem, dar nu ne batem cu dosare. Deci nu am niciun fel de dorințe, nu mă ocup cu denunțuri, cu delațiuni. Nu duc bătălia politică cu arme judiciare, că s-a dus împotriva mea bătălia politică cu arme judiciare și mie nu mi-a plăcut. Ce ție nu-ți place altuia nu-i face!”, au fost singurele cuvinte ale lui Victor Ponta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.