Vestea ședinței comune dintre  Guvernele României şi Bulgariei l-a făcut pe fostul premier Victor Ponta să reacționeze, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

”Uite ca am ceva pentru care Mihai Tudose chiar merita felicitat : faptul ca se vede azi cu Premierul Bulgariei, reia sedintele comune de guvern si reporneste proiectul Trilateralei si cu Serbia ( lansat ca “Grupul de la Craiova” si omorat de Iohannis si Ciolos din miopie politica)! Bravo si sa nu abandonam iar acest lucru!

Prietenii poti sa-i alegi dar vecinii sunt dati de Dumnezeu si trebuie sa te intelegi cat mai bine cu ei – Bulgaria si Serbia sunt aliatii nostri naturali atat strategic cat si economic si politic!

Washington, Bruxelles sau Berlin sunt importanti dar departe – eu am sustinut mereu cu toata convingerea ca Belgrad si Sofia trebuie sa fie principalii nostri parteneri!

Ps – nu o sa ma abtin sa vorbesc in continuare despre Chisinau si Republica Moldova care par sa fie total abandonate de Romania in ultima perioada – sarbatorim in 2018 Anul Centenarului si parca vrem sa uitam ca in 1918 Basarabia si Bucovina au venit alaturi de noi chiar cu cateva zile inainte de 1 Decembrie.

Mihai Tudose a facut prima vizita de lucru in calitate de Premier la Chisinau – pacat ca Presedintele Iohannis nu a avut pana acum NICI MACAR O VIZITA oficiala in Moldova.”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.