După o scurtă perioadă de liniște iar a ieșit la rampă, ori mai bine spus în fața altarului opiniei publice, popa-candidat PNL, cel cotat de Gheorghe Flutur ca asul câștigător scos din mâneca maestrului de ceremonii de la organizația județeană a PDL – PNL. Adică tot Flutur.

Pentru că s-a lăsat de parohie, și implicit de praznice și înmormântări, popa-candidat Mihăilă o spune laic și modern, pe rețeaua de socializare, așa: „Bunii mei prieteni fălticeneni, de aproape o lună de zile postările mele au fost mai puține și, evident, există mai multe explicații. În primul rând, mi-am dat seama că de foarte multe ori pe FB minciuna este apreciată de foarte mulți creduli și programele copy-paste sunt la modă, decât cele sincere și spuse din inimă.
În al doilea rând, trădarea (v. migrația politică de la noi la ei), fuga după ciolan (v. genul de om care te întreabă ce-mi dai pentru a te vota?), minciuna ( v. omul politic care a făcut puțin, dar se laudă peste măsură) și mai ales atacul grosolan la viața personală. În al treilea rând, am lăsat faptele și mai puțin declarațiile politice să vorbească cu adevărat. Evident că ele au fost interpretate greșit. Acatistul dăruit a fost numit eretic, deși nu s-au adus argumente de niciun fel. Drapelul istoric înălțat pe turnul Filaturii a fost batjocorit, deși toți musafirii orașului nostru îl apreciază. Faptul că nu am atacat organizarea așa-zisului Festival al meșteșugarilor a fost tratat ca un semn de lașitate. Totuși încep să scriu din această seară pentru a prezenta bunele mele intenții susținute, însă, de programul de guvernare locală care va fi o realitate benefică pentru toți fălticenenii. Dacă, însă, din cele 12 puncte din program unul nu se va duce la îndeplinire, declar public încă de pe acum că îmi voi da demisia înainte de alegerile locale din anul 2020. Așa este corect și cinstit mai ales pentru voi, dragi fălticeneni. Însă, așa cum mi s-a spus că sunt capabil să fac din imposibil posibilul, Fălticeniul va fi ceea ce merită și mult mai mult. Cu nădejdea în mai binele fălticenenilor, Pr. Vasile Liviu Mihailă”. Și cum tot popa susținea că s-a retras din preoție noi acum întrebăm ce înseamnă acel „Pr.” ? O fi Pr adică  simbol chimic pentru praseodim sau domnul Mihăilă a devenit PR (relații publice) pentru Gheorghe Flutur și PNL ? Ultima variantă ar fi nasoală rău. Totuși, să lași tu PiaR-ul pentru Pimen și să-l înlocuiești cu PiaR-ul pentru Flutur…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.