Obama, Clinton și Trump cred că deja sunt invidioși pe Mihăilă * și lumea mondenă e afectată: „cu un tandem popa-candidat Mihăilă – primar și Bianca Drăgușanu – sub primar, adică viceprimar, cu siguranță liberalii ar câștiga alegerile în Fălticeni”

octav.dragusanuTreabă începută de luni ca să meargă bine toată săptămâna. Mare, ședință mare la liberalii fălticeneni. Întrunire prezidată de popa-candidat Liviu Vasile Mihăilă și în fața lui, admirându-i barba, ca la o spovedanie politică, stăteau membri Comitetului Local Executiv al Organizației Municipale PNL Fălticeni. Nu o să dau nume pentru a nu vă încărca inutil memoria. Totuși, amintesc de fostul primar PDL de Fălticeni inginerul Vasile Tofan. Și o să vedeți de ce. Staff-ul liberal a decis: se merge pe tandem și tandem va deveni noul cuvânt de ordine în campania pentru locale. Tandemul Flutur la C.J. Suceava și Mihăilă la primăria Fălticeni și alt tandem, mai mini… așa, tandemul Mihăilă – primar, Octav Anton Drăgușanu – viceprimar. „Cu un tandem popa-candidat Mihailă – primar și Bianca Drăgușanu – sub primar, adică viceprimar sigur liberalii ar câștiga alegerile în Fălticeni”, spunea un hâtru coleg de presă. Chiar și 10 posturi de consilieri locali dacă împarte Bianca Drăgușanu prin târgul Fălticeniului flori de nu mă uita. Ce să mai… PSD ar fi în aer, pe tușă. Dar, revenim la Octav Anton Drăgușanu: liberal vechișor, fost inginer la intreprinderea chimică, face afaceri de prin anii 90, fost consilier local, fost candidat independent, asociat într-o firmă de confecții metalice cu fostul primar PDL de Fălticeni Vasile Tofan. De-a lungul anilor o telenovelă întreagă a fost între Tofan și Drăgușanu. Ba se certau, ba se împăcau și iar se certau și iar erau (făceau afaceri) împreună.

Și la sfatul de campanie electorală liberalo-fălticeneană popa-candidat așa „cânta”:  „Mă bucur că domnul Drăgușanu, un om de afaceri și un bun gospodar, a acceptat propunerea de a fi candidatul nostru pentru postul de viceprimar. Nu este ușor să te expui și să riști să fii terfelit, dar municipiul Fălticeni are nevoie de oameni competenți, de buni administratori care să iubească orașul și să aibă o experiență managerială. Noi propunem, pe un model apropiat celui american (!!!… Obama, Clinton și Trump cred că deja sunt invidioși), un tandem pentru conducerea Primăriei Fălticeni, eu pentru funcția de primar, iar domnul Drăgușanu pentru postul de viceprimar. Așa cum avem un tandem Gheorghe Flutur la Consiliu Județean și eu la primărie și vom avea un tandem cu un guvern liberal după alegerile parlamentare. De asemenea, la alegerile din iunie ne propunem să obținem 10 locuri în Consiliul Local, iar pe aceste locuri eligibile se vor regăsi 2-3 femei, dar nu vă imaginați că vor fi pe ultimele locuri, ci printre cele apropiate de începutul listei. Vom propune fălticenenilor o echipă bună, performantă și nepătată, care să le confirme alegătorilor intențiile noastre. Toți vor fi fălticeneni care iubesc acest oraș și vor să schimbe fața orașului în care trăiesc”, a „propovăduit” Liviu Vasile Mihăilă, candidat la funcția de primar al municipiului Fălticeni. Amin.

One Response

  1. Ionel

    Pesediști nesim*țiți! Evident, șpăgarul coman, care a pus cele mai mari taxe din istoria Fălticeniului e mai bun! Sunteți la fel de spur*cați precum toată tagma voastră de se*curiști! _!_

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.